Sigøyner kostyme alexandra skal vi danse

for å finne kjoler og kostymer til deltakerne, og spesialtilpasser til hver enkelt. Tro det eller ei så føler jeg meg ganske mann når jeg tar de på meg, forteller han. Was held in 2011. Vis mer, sophie Elise (23) nektet egentlig kjæresten å komme på premieren. Jeg hadde ikke forventet at jeg ikke skulle få på meg noen av kjolene, legger hun til. Signy fardal: - Jeg tror nok ikke dette er en kjole som Signy hadde ville ha valgt selv. Dette er fjerde gang en vinner blir kåret i den populære konkurransen.

(season 6): Sigøyner kostyme alexandra skal vi danse

Geir Schau starter sesongen med å være blant de som fikk færrest poeng av dommerne, men det bryr ikke radioprogramlederen seg noe. Guri schanke: - I likhet med flere "Skal vi danse"- kjoler er denne veldig prangende: Den er sexy, kort og glitrende. Trine hattestad: - Her begynner jeg å tenke på gladiatorer, Romerriket og muskler, og det er kanskje ikke helt feil assosiasjoner når det gjelder en sterk og tøff dame som Trine! Dance Chart edit Couple Eirik Nadya Cha-Cha-Cha Tango Foxtrot Jive Rumba Samba Jive Quickstep Viennese Waltz Showdance Salsa Kathrine Tom Erik Waltz Paso Doble Samba Jive Quickstep Cha-Cha-Cha Jive Foxtrot Viennese Waltz Argentine Tango Salsa Kim-Daniel Elena Cha-Cha-Cha Tango Samba Jive Rumba Foxtrot Jive Paso. Couple Score Dance Music Result Kari Egor 32 (8,8,8,8) Cha-Cha-Cha " Get the Party Started " Shirley Bassey Runner-up 37 (9,10,9,9) Slowfox " Fly Me To The Moon " Frank Sinatra 34 (8,8,9,9) Showdance " Land of a Thousand Dances " Wilson Pickett Atle Marianne. Kjolen hun endte opp med har tyllskjørt, beige topp med påsydde blonder og spekket av glitrende stener. For å være helt ærlig føles dette skikkelig stramt og ikke deilig.

Sigøyner kostyme alexandra skal vi danse - (season 9)

Hagen Bjørn Wettre Holthe Eliminated 7th on November 2, 2013 Kathrine Sørland Model Tom Erik Nilsen Third Place on November 16, 2013 Kim-Daniel Sannes Actor Elena Bokoreva Wiulsrud Second Place on November 23, 2013 Eirik Søfteland Former Idol Contestant Nadya Khamitskaya Winners on November. Erlend Elias er ute av «Skal vi danse». Susanns kropp hadde imidlertid passet bedre til en mer a-linjet enn kjole denne. Det er sånne kjoler som du må tråkke ned i, og jeg fikk dem ikke halvveis opp på låra en gang, så jeg var på randen av et sammenbrudd, forteller hun. Selvsagt er den yppig, og vi aner litt GP-inspirasjon, men her gjør det ingenting. Hadde den i det minste vært litt enklere, og uten gen Foto: scanpix. Jorun Stiansen ute av Skal vi danse. Gull og brunt er flott sammen, men det ble ikke pent med de lysegule rysjene nederst. Disse konkurrerer i årets «Skal vi danse». PÅ parketten: Marna Haugen Burøe og Glenn Jørgen Sandaker danset tango i første «Skal vi danse»-program.

0 kommentarer
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *